MiniTon (MT)

MiniTon er badmintontræning for børn i alderen 4-8 år med fokus på leg, bevægelse og glæde, hvor forældrene deltager aktivt. Forældrenes rolle er primært at kaste bolde til børnene og deltage i de aktiviteter, som giver mening. Forælderens rolle kan også varetages af en ældre søskende eller bedsteforælder.  

Som hovedregel anbefales det, at børnene deltager i MiniTon i 1-2 sæsoner, indtil de har lært at træne. Herefter kan de starte på ungdomsafdelingens begynderhold.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungdom Begyndere/let øvede (UB)

Holdet er for børn og unge i alderen 8-13 år, som gerne vil lære at spille badminton. Der er fokus på spillet og basal teknik krydret med en masse lege. Børnene lærer de vigtigste grundslag og hvordan de skal holde på ketsjeren.

Robert træner holdet om mandagen, mens Andreas træner holdet om torsdagen. 

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungdom øvede (UØ)

Holdet er for børn og unge i alderen 10-14 år, som har styr på den basale teknik og ketsjergreb - og som kan forstå en instruks. Der er mere fokus på teknik og på fysisk træning fremfor leg. Der arbejdes på at blive bedre til grundslagene og benarbejdet.

Der spilles kampe mod hinanden til træningen. Spillerne har mulighed for at deltage i holdkampe, hvor de sammen med andre fra holdet dyster mod spillere fra andre klubber. 

Robert træner holdet om mandagen, mens Andreas træner holdet om torsdagen. 


Tilmeld/Læs mere - (1)

Ungdom Øvede turnering (UØT)

Holdet er for børn og unge i alderen 15-18 år, som er blevet sikre i deres spil, mestrer grundslagene og benarbejdet. Der arbejdes på, at spillerne bliver endnu mere træfsikre i deres spil, at de bliver hurtigere på banen og lærer at beherske flere typer slag. 

Der er fokus på teknik, fysisk træning og der laves mere komplekse øvelser. Der spilles kampe mod hinanden til træningen. Spillerne har mulighed for at deltage i holdkampe, hvor de sammen med andre fra holdet dyster mod spillere fra andre klubber. 

Robert træner holdet om mandagen, mens Andreas træner holdet om torsdagen. 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior og veteran (SV)

Der er to motionisthold for senior og veteranspillere: Motionist Øvet og Motionist Starthold. 

Det er spillere fra Motionist Øvet, der på skift træner spillerne på Motionist Startholdet. 

Tilmeld/Læs mere - (2)
Hold i dag

Instagram